BAS VAN VENROOIJ

EIGENAAR VAN STUDIO HORECA

VAN CHEF-KOK TOT ADVISEUR

Op 19-jarige leeftijd vertrok Bas van Venrooij naar Bergerac om zijn culinaire droom waar te maken; te leren koken als een chef.

Hier, en later in Fayence, leert hij de kneepjes van het vak onder meer onder leiding van chef Louis, een oud-leerling van Joop Braakhekke. Bas is 27 als hij chef-kok wordt in een gerenommeerd restaurant in Zuid-Frankrijk, waar beleving een samenkomst is van de mooiste gerechten, persoonlijke service en een warme ambiance.

Bas zet zijn handtekening in gerechten door aandacht voor detail, uiterste precisie in ontwerp, en met klassieke, pure ingrediënten zo samengesteld dat er nieuwe smaaksensaties ontstaan.

Dit voerde hij door tot een totaalbeleving in zijn eerste eigen restaurant.

Bas-van-Venrooij-Studio-Horeca

HORECA IS EEN BELEVING

“Alle elementen moeten kloppen, van de glimlach bij binnenkomst, tot de smaken op het bord en de service gedurende de avond.” Bas weet met zijn ruime ervaring hoe deze beleving neer te zetten. Van chef tot ondernemer, tot adviseur. Hij begrijpt de pijnpunten van het vak, hoe een goed team neer te zetten en voorraad te managen. Met rust en flair brengt hij concepten tot een next level, door het DNA van de klant te vertalen naar unieke horecaconcepten.

Bent u er klaar voor?
Laten we kennismaken!

JA, IK WIL KENNISMAKEN EN ADVIES!