BEKEND WORDEN EN BLIJVEN

Uw restaurant is af en de deuren kunnen open.

Maanden, als niet jarenlang heeft u gedroomd van deze dag.
Alles ziet er prachtig uit, het personeel staat klaar om de gasten te ontvangen, alles is vers en in de keuken staan ze te popelen.

Zonder goede marketing is al uw harde werk voor niets geweest.

In de weken voor de opening maakt u de omgeving, vrienden, bekenden en andere geïnteresseerden alvast enthousiast. De openingsavond wordt druk bezocht en de fantastische ervaringen worden druk gedeeld op social media. In de eerste maanden werkt u extra hard aan uw goede reputatie zodat u jarenlang kunt gaan genieten van blije, trouwe gasten die u helpen met mond-tot-mond reclame. Maar eerst die monden aan het kauwen en praten krijgen…

Ons marketingplan bestaat uit de volgende onderdelen

Studio Horeca Bas van Venrooij advies en ontwerp1. Een complete marketingstrategie

Studio Horeca Bas van Venrooij advies en ontwerp2. Branding

Studio Horeca Bas van Venrooij advies en ontwerp3. Een complete website

Studio Horeca Bas van Venrooij advies en ontwerp4. Social media

Studio Horeca Bas van Venrooij advies en ontwerp5. Spread the word!

Voor een compleet horecaconcept, bekijk ook

Kennismaking & Advies

Maak kennis met ons en ons horeca advies.

Concept
ontwikkeling

Uw droom vertaald naar een uniek horecaconcept.

Horeca
design

Ontwerp bij bouwen en verbouwen.

Financien achter de schermen

Voor een financieel gezond bedrijf.

Horeca
personeel

De juiste mensen in uw zaak.

Bent u er klaar voor? Laten we kennismaken!

JA, IK WIL KENNISMAKEN EN ADVIES!