DE JUISTE MENSEN IN UW ZAAK

Uw bedrijf staat of valt met het juiste personeel.

Uw menu en het design van uw zaak kunnen nog zo goed op orde zijn, maar tevreden gasten slaan om in ontevreden gasten als de bediening niet goed en snel is. Komt u handen tekort? Dan lopen uw gasten net zo hard weg.

Wij helpen u graag met ons uitgebreide netwerk om geschikt personeel voor uw horeca onderneming te vinden. Het vinden van goed horecapersoneel kan een hele uitdaging zijn, maar wij helpen u graag met het vinden en begeleiden van de juiste mensen.

Personeel Studio Horeca

HORECA PERSONEEL VINDEN

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van flexibele en vakkundige zzp’ers waarmee u tijdelijke gaten in de bezetting kunt opvullen. Tevens kunnen wij goede mensen vinden voor de keuken en/of bediening, beginnend of ervaren personeel, met of zonder horeca opleiding en mensen met kennis van een specifieke keuken, die op uw eigen loonlijst komen te staan.

Heeft u extra handen nodig? Wij vinden de juiste mensen!

TRAININGEN HORECA PERSONEEL

Goed personeel is moeilijk te vinden en te behouden. Met onze trainingen voor horeca personeel zorgen wij ervoor dat we goede mensen opleiden op de juiste manier zodat u er geen omkijken naar hebt.

Wij staan met u op de werkvloer, niet aan de zijlijn.

Samen praten over personeel? Maak een afspraak

“Begin met goede mensen, stel de regels vast, communiceer met het personeel, motiveer hen en beloon hen. Als je al die dingen goed doet, kan het niet fout gaan.”

Bent u er klaar voor?
Laten we kennismaken!

JA, IK WIL KENNISMAKEN EN ADVIES!