CONCEPTONTWIKKELING VOOR HORECA

We delen graag onze jarenlang ervaring met u om uw horeca concept een stevig fundament te geven.

-Uw droom vertaald naar een uniek horecaconcept
-Onderzoek markt/haalbaarheid
-Concepten die werken voor langere tijd en niet voor de korte termijn

Conceptontwikkeling Studio Horeca advies en ontwerp

Met onze uitgebreide en jarenlange ervaring op alle vlakken van het horeca bedrijf (interieur, financiën, personeelswerving en –training, en marketing), helpen we u graag om uw horecaconcept een stevige basis te geven en compleet te maken. Het kan gaan om een geheel nieuwe zaak die u meteen vanaf het begin zo succesvol mogelijk wilt maken, of om een bestaande zaak die u nieuw leven in wilt blazen.

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt –en dit kan wat ons betreft niet vroeg genoeg zijn- begeleiden we u graag in het hele traject. Van het werven van het juiste personeel voor de keuken en de bediening, tot het samenstellen van een goed menu, en de marketing om gasten te laten genieten van uw droomzaak. Voor welke uitdaging u ook staat, u kunt ons overal voor inzetten. Geen uitdaging is ons te groot of te klein!

CONCEPTONTWIKKELING

Wij onderzoeken samen met u welk concept / soort keuken / uitstraling/ inrichting het beste past bij de buurt en bij u als ondernemer. Dit gaan we dan verder uitwerken.

ONZE WERKWIJZE
bij een bestaande zaak

Elk bedrijf is natuurlijk uniek en daarom komen we graag persoonlijk en vrijblijvend bij u langs om uw wensen en uitdagingen te bespreken en uw zaak met eigen ogen te bekijken. Vervolgens draait een van onze medewerkers een volle dag mee (afhankelijk van uw vraag) om te kijken hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Op basis hiervan maken wij een plan van aanpak en een offerte.

ONZE WERKWIJZE
bij een nieuwe zaak

Graag ontmoeten we u en bespreken we zoveel mogelijk zaken die u eventueel al heeft geregeld of waar u onze hulp bij kunt gebruiken. Op basis daarvan stellen wij vrijblijvend een complete offerte op.

een stevig fundament

Profiteer van onze ervaring en ons netwerk!
Samen zorgen we voor een stevig fundament van uw horecabedrijf.

Ervaringsverhalen

Een frisse wind door de zaak

“Bij een restaurant in Amsterdam kwam ik een keer binnen als zzp’er, gewoon een avond meedraaien. Ik merkte al gauw dat er grote problemen waren in o.a. de keuken. Ongemotiveerd personeel, een vieze en oude keuken, slechte kwaliteit van het eten, enz. Het liep gewoon helemaal niet!

Ik ben toen het gesprek aangegaan met een van de eigenaren en aangeboden om verbetering aan te brengen. Samen zijn we begonnen met het personeel: filteren wie er graag wilde blijven en bij diegenen de motivatie terugbrengen; de rest moest op zoek naar een andere baan.

De keuken was oud en vies, we kregen budget om een nieuwe ‘open’ keuken te laten bouwen volgens de nieuwste standaarden. We hebben het menu en de kwaliteit aangepakt met bijbehorende gunstige prijsafspraken met de leveranciers. Toen was het zaak om de gasten die wegbleven vanwege de slechte kwaliteit terug te brengen, vooral mensen uit de buurt. Top blijven koken en goede marketing werkte!
Inmiddels hebben ze ook de rest van de zaak verbouwd, fantastisch gedaan en draaien ze goed!”

Wat een locatie!

“We hebben een succesvol restaurant opgebouwd in een voormalig kantorengebouw te Amsterdam Zuidoost. Direct werd al duidelijk dat het een aanwinst voor de bedrijven in de buurt was. Goede kwaliteit, goede service en vriendelijke prijzen!”

Bent u er klaar voor?
Laten we kennismaken!

JA, IK WIL KENNISMAKEN EN ADVIES!